Over ons

Vanaf 1 januari 2016 voert SamenGroen Buitenbeheer het groenonderhoud uit in de complexen van Wonen Limburg. Ook het groen in uw complex wordt onderhouden door SamenGroen Buitenbeheer. SamenGroen Buitenbeheer is ontstaan uit een samenwerkingsverband van Hoveniersbedrijf Keuten van Loon uit Venray en Hoveniersbedrijf Bakker uit Horst. Daarnaast heeft SamenGroen Buitenbeheer een aantal partners aan zich verbonden, zoals Het Werkhuis en het Go4it team, die mee helpen met het uitvoeren van het onderhoud. Om tot het beste resultaat te komen is gekozen voor een langdurige samenwerking.

SamenGroen Buitenbeheer vindt het belangrijk dat u in een prettige, sfeervolle en veilige leefomgeving woont. Het onderhoudsteam van SamenGroen Buitenbeheer bestaat uit 2 vak hoveniers en 1 of 2 assistenten. De assistenten kunnen bijvoorbeeld hoveniers in opleiding, mensen uit de WW of vrijwilligers zijn. Het kleine onderhoudsteam staat voor kwaliteit en flexibiliteit! De vaste meewerkend voorman is uw contactpersoon (zie foto). Onder zijn leiding worden de werkzaamheden verricht en u kunt te allen tijde met uw ideeën, initiatieven, vragen of opmerkingen bij hem terecht. Wij vinden het contact met u belangrijk zodat we samen zorgen voor een betere leefomgeving!

SamenGroen Buitenbeheer beschikt over een calamiteitenservice. Deze servicedienst is in geval van nood, via het algemene nummer, altijd bereikbaar. Bijvoorbeeld bij een omgewaaide boom kunt u gerust contact opnemen. Onze mensen zijn altijd bereikbaar!

Het team van SamenGroen Buitenbeheer staat graag voor u klaar. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking en gaan voor een betere leefomgeving.